Tilavuokraus

Kohota tunnelma kattoon tovereidesi kanssa – vuokraa Lenin-museo juhlatilaisuuteesi!

Lenin-museota vuokrataan yksityistilaisuuksiin museon aukioloaikojen ulkopuolella. Noin 25hlön porukka voi viettää tunnelmallisen juhlatilaisuuden vaikkapa kansojen välisen ystävyyden hengessä tai muuten vain museon ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttien.

Pöydät katetaan kauniiden kaari-ikkunoiden eteen ja historiallinen näyttelysali muuntuu kauniiksi juhlatilaksi. Maukkaista ruokatarjoiluista vastaa catering -kumppanimme Puistotorni.

Lenin-museossa voi järjestää myös seisovan cocktailtilaisuuden noin 100 henkilölle. Näyttelyihin tutustuminen antaa mielenkiintoiset ja historialliset puitteet vaikkapa kansainvälisen kongressin illanviettoon.

Klikkaa tästä tilaesittelyvideoon

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

Pöydät katetaan kauniiden kaari-ikkunoiden eteen ja historiallinen näyttelysali muuntuu kauniiksi juhlatilaksi.

Varaukset ja lisätiedot


010 420 9265

if.oe1718435428sumne1718435428avoyt1718435428@tesk1718435428uarav1718435428

Yhteistyössä


Puistotorni

Lenin-museo sijaitsee Tampereen työväentalossa, missä sijaitsee myös Tampere Congress & Culture Centre Puistotorni. Puistotornin viisi erilaista kokous- ja juhlatilaa soveltuvat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin, 500 hengen tilaisuuksista 20 hengen kokouksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Vuonna 1930 valmistunut torni tuo onnistuneesti yhteen historian ja nykyajan – upea miljöö yhdistettynä nykypäivän teknologiaan luo puitteet onnistuneelle tilaisuudelle.

Lisätietoja Puistotornin palveluista

Ravitsemisliike Aisti

Samassa korttelissa Lenin-museon kanssa sijaitseva maalaishenkinen ravintola Aisti tarjoilee maukasta ruokaa mutkattoman palvelun kera, niin museokävijöille kuin myös kaikille maistuvan ruoan ystäville. Ravitsemisliike Aisti sopii hyvin myös ryhmäruokailuihin.

Lisätietoa ravitsemisliike Aistin palveluista